Kleuradvies kleding Utrecht

Wil je een kleuradvies voor je kleding in Utrecht? Dan kun je terecht bij Único. Leer welke kleuren je laten stralen zodat je je kledingkast kunt vullen met kleding in kleuren die je echt goed staan.

Kleur- en contrastanalyse

Tijdens de kleuranalyse leer je welke kleuren je goed zullen staan. Met behulp van effen doeken in verschillende kleuren in warme, koele, heldere of gedempte tinten bepalen we welke kleuren goed bij je gezicht passen. De kleur van je huid, je ogen en je haar spelen daarin een belangrijke rol. Aan het einde van het consult ontvang je een kleuradvies voor kleding in Utrecht. Voor het combineren van kleding is het ook belangrijk om te weten welk contrast bij je past. Hiervoor gebruiken we doeken in zwart-, wit- en grijstinten. Heb je een lichte huid en donker haar? Dan past een hoog contrast goed bij jou. Bij licht haar en een lichte huid kun je beter voor een laag contrast gaan. Door de doeken om je heen te slaan ga je zien welk contrast het beste werkt voor jou.

Kleuradvies kleding Utrecht

Zakelijk kleuradvies kleding Utrecht

Naast de kleur- en stijlanalyses kun je bij Único ook een integraal image advies krijgen. Hiervoor wordt de methode Kleding als taal gebruikt. Met deze methode wordt je zichtbaar voor je omgeving en laat je zien wie je bent. Voor de zakenwereld is dit een mooi en goed werkende methode. Wat trek je aan bij welke gelegenheid, om zo te laten zien wie je bent en daardoor je boodschap beter uit te zenden.

Wil je een consult aanvragen en leren welke kleuren je goed staan? Neem dan contact met mij op. Je kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Blogs van Único ontvangen?