Reviews

Hieronder lees je de reviews over Jouw Stijl en Kleur. Laat hier ook een review achter.

Wat een leuke ochtend hebben wij gehad!! De koppeling tussen de kleuren die je kracht geven én bij je persoonlijkheid passen is een waardevolle combinatie. De positieve wijze waarop Janita dit samen met je bekijkt gaf ons enorm veel enthousiasme!

Manon en Dorien

Vorige week hadden mijn moeder en ik een kleurenanalyse bij Janita.
Heel leuk hoe ze kleuren koppelt aan je persoonlijkheid. Daardoor kwam het gesprek ook op sterke en minder sterke eigenschappen van elkaar.
Verder kwamen er voor ons beiden verrassende analyses uit, het gaat ons echt helpen met het combineren en/of shoppen van kleding!
Aanrader! En ik weet zeker dat ze andere workshops/analyses ook supergoed doet, daar maakte ze me ook wel nieuwsgierig naar 😉

Jannet

Wat een geweldige adviseur is Janita! Met de vraag hoe ik mijn kleding kan afstemmen op mijn werk kwam ik binnen en met heel veel adviezen, toegespitst op mijn persoonlijkheid ging ik weer naar huis! Verrassend hoe Janita mijn persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren liet terugkomen in haar adviezen, heel fijn. Dankjewel Janita!

Gerda

Afgelopen week samen met mijn moeder een kleur- en contrastanalyse gedaan. Het was heel leuk hoe Janita ons liet zien welke kleuren ons mooi stonden en dit was soms best verrassend! De ochtend was goed verzorgd en is een echte aanrader. Winkelen is nu nooit meer hetzelfde!

Simone

Vorige week een gezellige en goed verzorgde ochtend gehad bij Janita. De kleur- en contrastanalyse was erg interessant. Op een ontspannen en deskundige manier weet Janita helder uit te leggen wat wel en niet bij je past.
Dit zal vast gaan helpen bij het winkelen in de toekomst!

Linda

Afgelopen dinsdag samen met mijn zus bij Janita geweest voor een kleur en contrastanalyse. Was erg leuk, goed verzorgd. Verrassend en verhelderend! Janita gaf ons duidelijke tips waar we hopelijk veel aan gaan hebben!

Marieke

Afgelopen week een unieke ervaring gehad bij de personal shop-dag. Al vanaf de eerste minuut werden we in de watten gelegd door Janita. Ik kreeg een persoonlijke kleurenanalyse, inzicht in mijn stijlvoorkeur en een stukje persoonlijkheid. Na een heerlijke lunch was het tijd voor shopadvies waarbij Janita op een professionele manier hielp bij het toepassen van het advies. Al met al een complete verwendag en een leven lang behoed voor missers bij kledingaankopen. Bedankt Janita!

Mariska Verkade

Tips en Tricks van Único ontvangen?