Reviews

Hieronder lees je de reviews over Jouw Stijl en Kleur. Laat hier ook een review achter.

Afgelopen week heb ik een

Afgelopen week heb ik een kleurenanalyse van Janita mogen ontvangen. Wat een geweldige ervaring was dit! Bij binnenkomst werd ik meteen in de watten gelegd met wat lekkers en een kop thee. Door de juiste vragen te stellen krijgt Janita een goed beeld van jou en raakten we fijn in gesprek. Ze is erg vriendelijk en een fijne gesprekspartner, ze neemt echt de tijd voor je!

Janita heeft mij laten zien welke kleuren goed bij mijn huidskleur en mijn persoonlijkheid passen en welke kleuren mij helpen om mijn kwaliteiten goed naar voren te laten komen. Na de analyse ontvang je een kleurenkaart die je helpt om thuis (of tijdens het shoppen) te kijken welke kleuren wel en niet passen. Heel erg waardevol. Toevallig had ik de dag erna een fotoshoot, en door de juiste kleur te dragen voelde ik mij een stuk zelfverzekerder! Ik raad iedereen aan om dit te doen.

Deborah de Vries-Pinas

Bezoek aan Janita voor kleur/stijl/make

Bezoek aan Janita voor kleur/stijl/make up advies als kadootje aan mezelf gedaan. Heb het als leuk, prettig en verrassend ervaren. Sessie is goed verzorgd en er wordt de tijd genomen voor je. Ook nadien kun je nog met vragen terecht. Goede nazorg dus!

Petra Broekman

Wat een leuke ervaring was

Wat een leuke ervaring was dit! De kleurenanalyse die ik als cadeau had ontvangen heeft mij een andere blik op kleding gegeven. Janita is een prettige gesprekspartner en erg vriendelijk. Ze liet mij zien welke kleuren goed passen bij mijn teint en persoonlijkheid. We zijn in gesprek gegaan over aantrekkingskracht tot bepaalde kleuren en welke kleuren passen bij bepaalde eigenschappen. Met staaltjes heeft zij geanalyseerd welke tinten/kleuren mij goed staan. Zij gaf hier een duidelijke uitleg bij. Na de kleurenanalyse zijn we de stad ingegaan en heeft zij mij verschillende kledingstukken laten zien. Ik heb verschillende stukken gepast en gekocht. Ik merk dat ik deze kledingstukken vaak aantrek en deze makkelijk combineer met andere kledingstukken. Het combineren is gemakkelijker doordat ik een kleurenkaart van Janita heb ontvangen. Door deze ervaring weet ik welke kleuren mij het beste staan, waardoor ik gerichter en enthousiaster ben gaan shoppen! Bedankt Janita!

Michelle

Wat een leuke ochtend hebben

Wat een leuke ochtend hebben wij gehad!! De koppeling tussen de kleuren die je kracht geven én bij je persoonlijkheid passen is een waardevolle combinatie. De positieve wijze waarop Janita dit samen met je bekijkt gaf ons enorm veel enthousiasme!

Manon en Dorien

Vorige week hadden mijn moeder

Vorige week hadden mijn moeder en ik een kleurenanalyse bij Janita.
Heel leuk hoe ze kleuren koppelt aan je persoonlijkheid. Daardoor kwam het gesprek ook op sterke en minder sterke eigenschappen van elkaar.
Verder kwamen er voor ons beiden verrassende analyses uit, het gaat ons echt helpen met het combineren en/of shoppen van kleding!
Aanrader! En ik weet zeker dat ze andere workshops/analyses ook supergoed doet, daar maakte ze me ook wel nieuwsgierig naar 😉

Jannet

Wat een geweldige adviseur is

Wat een geweldige adviseur is Janita! Met de vraag hoe ik mijn kleding kan afstemmen op mijn werk kwam ik binnen en met heel veel adviezen, toegespitst op mijn persoonlijkheid ging ik weer naar huis! Verrassend hoe Janita mijn persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren liet terugkomen in haar adviezen, heel fijn. Dankjewel Janita!

Gerda

Afgelopen week samen met mijn

Afgelopen week samen met mijn moeder een kleur- en contrastanalyse gedaan. Het was heel leuk hoe Janita ons liet zien welke kleuren ons mooi stonden en dit was soms best verrassend! De ochtend was goed verzorgd en is een echte aanrader. Winkelen is nu nooit meer hetzelfde!

Simone

Vorige week een gezellige en

Vorige week een gezellige en goed verzorgde ochtend gehad bij Janita. De kleur- en contrastanalyse was erg interessant. Op een ontspannen en deskundige manier weet Janita helder uit te leggen wat wel en niet bij je past.
Dit zal vast gaan helpen bij het winkelen in de toekomst!

Linda

Afgelopen dinsdag samen met mijn

Afgelopen dinsdag samen met mijn zus bij Janita geweest voor een kleur en contrastanalyse. Was erg leuk, goed verzorgd. Verrassend en verhelderend! Janita gaf ons duidelijke tips waar we hopelijk veel aan gaan hebben!

Marieke

Afgelopen week een unieke ervaring

Afgelopen week een unieke ervaring gehad bij de personal shop-dag. Al vanaf de eerste minuut werden we in de watten gelegd door Janita. Ik kreeg een persoonlijke kleurenanalyse, inzicht in mijn stijlvoorkeur en een stukje persoonlijkheid. Na een heerlijke lunch was het tijd voor shopadvies waarbij Janita op een professionele manier hielp bij het toepassen van het advies. Al met al een complete verwendag en een leven lang behoed voor missers bij kledingaankopen. Bedankt Janita!

Mariska Verkade

Blogs van Único ontvangen?