Image

Kleding als taal

Een integraal image advies is een uitgebreid advies waarin je totaal zichtbaar wordt voor je omgeving. Voor een image consult werk ik vanuit de methode Kleding als taal. Deze methode verbindt het innerlijk met het uiterlijk en kun je toepassen bij elke gewenste gelegenheid. Dat betekent dat je inzicht krijgt in welke kleding je het beste kunt dragen bij welke gelegenheid.

Dit integraal image advies kunnen we vormgeven op de volgende manieren:

  1. Werken met de Stijlcategorieën. Dit is een beknopt systeem dat je inzet als je vragen hebt over wat je het beste kunt dragen bij verschillende gelegenhedenWetend dat je eerste indruk goed moet zijn om professioneel over te komen.
  2. Werken met het Innerlijk kompas. Dit is een traject waarin je ontdekt waar en hoe je je uiterlijke lichaamskenmerken in een kompas kunt zetten, met je innerlijke kwaliteiten als belangrijke basis.
    1. We starten met het maken van een basis kompas waarin we al je uiterlijke en innerlijke kwaliteiten in een kompas zetten. Door hiermee aan de slag te gaan merk je hoe je met kleding kunt spelen. Wanneer je groei door wilt maken dan is het maken van een groot innerlijk kompas iets voor jou.
    2. Heb je een basiskompas en wil je verdieping en groei, dan maken we jouw groot innerlijk kompas. Hierbij komen jouw verlangens aan bod en maken we je kompas compleet.

Ervaar de schoonheid van de verbinding van je innerlijk met je uiterlijk en leer je hoe je jezelf zichtbaar kunt maken door middel van kleding.

Contact

Blogs van Único ontvangen?