In quarantaine

Bam…..daar zit je dan. In quarantaine. En ik had zoveel plannen na het volgen van een energie gevend business boost webinar.

Vorige week ben ik 2 dagen intensief bezig geweest met mijn bedrijf. Wat was dat heerlijk! Veel ideeën borrelden op en ik wilde GAAN!

Ik ga in de herkansing: Ik wil GAAN!

Wat is het mooi wanneer je kwetsbaar kunt zijn. Kwetsbaar om te zeggen dat je in quarantaine zit, dat het even niet wil zoals je zo graag wilt. Dat de plannen die je had nu even stilgezet worden. Dat je bang bent om ziek te worden, je werk niet kunt doen en veel afspraken af moet zeggen. Wat kun je dan kwetsbaar zijn.

Herkenbaar? De coronatijd heeft veel ondernemers stressmomenten bezorgd. Mij ook. Afspraken werden gecanceld, nieuwe afspraken werden gemaakt waarvan sommigen door konden gaan, andere weer niet omdat de groepen te groot waren. Dat vraagt schakelen en je gedachten ombuigen. Gelukkig heeft het mij ook iets moois gebracht; ik ben anders gaan denken. Wat is het een zegen wanneer je gezond bent!

Kwetsbaarheid. Dat is in mijn werk als imago consulent hèt sleutelwoord. Ieder mens is kwetsbaar en dat maakt je uniek. Ik heb een zwak voor mensen die zich echt kwetsbaar op kunnen stellen. Wat komen er mooie gesprekken tot stand wanneer iemand kwetsbaar durft te zijn. En wat sta je in je kracht op momenten dat jij je kwetsbaar opstelt.

Kracht en kwetsbaarheid, het gaat hand in hand. Wat is het dan mooi om te beseffen dat je beide kwaliteiten goed zichtbaar kunt maken in de kleding die je draagt. Hoe dan? Op de foto van mijzelf laat ik dat zien.

• Ik draag een krachtige kleur; rood. Deze kleur staat onder andere voor daadkracht en doorzettingsvermogen
• Daarnaast is het shirt gemaakt van soepel vallende stof en afgezet met een gebreide bies. Hierin zie je mijn zorgzame en kwetsbare kant zien

Je eigenschappen zichtbaar in kleding! Meer als ‘jezelf’ kun je niet voor de dag komen.

De komende weken ga ik werken aan een ‘weggever’ waarbij ik mijn kennis en ervaringen wil delen. Wil je nu alvast meer weten? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek en kijk wat ik voor je kan betekenen.

www.jouwstijlenkleur.nlDeel deze blog met anderen

Blogs van Único ontvangen?