Professionele uitstraling binnen je bedrijf

Welke talenten heb jij in huis en hoe kun je deze talenten inzetten om een professionele uitstraling neer te zetten binnen het bedrijf waar jij werkt.

Deze vraag is voor mij cruciaal wanneer ik met een klant bezig ben. Wie ben jij, welke kwaliteiten typeren jou en hoe kun je die inzetten binnen je bedrijf. Hoe kun jij je talenten zichtbaar maken in de kleding die je draagt.

Ik ben trots op mijn klanten. Juist omdat ze zich kwetsbaar op durven stellen en open staan voor nieuwe kleuren, nieuwe inzichten en ander gebruik van de kledingoutfits die ze nu al in de kast hebben hangen. Ik ben trots op klanten die terugkomen wanneer ze twijfelen of de kleuren nog wel passen bij hun uiterlijk én identiteit. Een van die klanten is Conny. Ze vroeg mij of de kleuren nog klopten voor haar. Ze twijfelde daarover en wilde graag dat ik een update ging doen van haar destijds ontvangen analyse. De kleurenanalyse klopte voor een deel wel, maar voor een deel ook niet. De winterkleuren staan nog steeds erg mooi bij haar, alleen is er iets met Conny zelf gebeurd. Door het toepassen van al de adviezen die ze inmiddels van mij heeft gehad is ze gegroeid in haar zelfvertrouwen, is ze verder ontwikkeld als persoon. Daar horen voor haar meer intensere, diepere kleuren bij. En juist die kleuren ontbraken in haar kleurstalen. Haar gevoel was dus goed. Ik kon haar helpen door met haar te kijken naar kleuren die haar kracht en uitstraling geven en haar als persoon zichtbaar maken. Daarnaast kon ik haar laten zien wat het aanbrengen van contrast met haar uitstraling doet. Conny ging met een zeer goed gevoel naar huis en dat heeft weer een uitwerking op mij….

Wat geniet ik ervan als klanten naar huis gaan met een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dat ik kennis heb kunnen overbrengen over kleuren die hen goed staan en dus een aanvulling geven op wie ze zijn. Dat ik hen heb kunnen leren om te kiezen welke kleuren ze kunnen gebruiken bij elke verschillende context….

Het ontvangen van een kleurenanalyse is dus veel meer dan alleen maar kijken welke kleuren jou goed staan. Het gaat veel dieper omdat kleur iets met je gevoel doet. Want hoe komt het dat veel mensen rood geen mooie kleur vinden? Dat komt omdat je dan geen ‘klik’ hebt met deze kleur. Maar er zijn zo veel kleuren waar je wel een klik mee hebt en die kleuren gaan we zoeken.

Professionele uitstraling binnen je bedrijf. Met deze zin ben ik dit blog begonnen. Wanneer jij weet welke kleuren je goed staan, waar jij een goed gevoel bij krijgt en hoe je verschillende kleuren kunt gebruiken voor een professionele uitstraling, word jij zichtbaar binnen het bedrijf waar jij werkt. Veel vrouwen zijn je al voorgegaan. Ik hoor niets anders dan positieve verhalen en zie niets anders dan blijde gezichten als ze bij mij de deur uitgaan. Hoe mooi is dat?

Laat je inspireren door die vrouwen die jou zijn voorgegaan. Wil je een inspiratiegesprek aanvragen? Je bent meer dan welkom om contact met me op te nemen. Ik beantwoord je vragen graag!

JanitaDeel deze blog met anderen

Blogs van Único ontvangen?