Vertrouwen in jezelf kun je ‘aantrekken’

Wat kan dit lastig zijn. Vertrouwen in jezelf. Ik heb daar regelmatig mee te maken gehad. En……nog kan ik soms het vertrouwen in mezelf kwijt zijn.

Ik denk dat dit voor veel vrouwen heel herkenbaar is. We zijn druk bezig om alle ballen hoog te houden, willen dat onze kinderen alles krijgen wat nodig is voor hun persoonlijke ontwikkeling en cijferen onszelf regelmatig weg omdat de ander even belangrijker is. Een prachtige eigenschap die veel vrouwen hebben. Toch zit er ook een valkuil in. Dat we maar door gaan en tevreden zijn omdat de ander gezien wordt. Maar doe je jezelf niet tekort?

Het zorgen voor een ander heb ik heel lang volgehouden. Met als gevolg dat ik mezelf weg ging cijferen. Dit kwam naar buiten toen we erachter kwamen dat onze verstandelijk beperkte dochter zeer intensieve zorg nodig had/heeft om haar eigen zelfvertrouwen te ontwikkelen. Deze zorg wilde ik natuurlijk voor 100% bieden maar ik had de power niet meer. Ik was namelijk op zoek naar mijn eigen zelfvertrouwen.
Dat was een lastige situatie omdat ik mijn dochter moest leren zichzelf te mogen zijn terwijl ik mezelf wegcijferde.
Wie was ik?

In die periode heb ik zelf een kleurenanalyse gedaan. Ik wilde kleuren gaan dragen die mijn vermoeide uitstraling minder zouden maken. Dat werkte intens. Ik voelde me door zo’n klein ‘iets’ al veel beter. Mensen om mij heen gaven me complimenten en dat had een positieve werking op mij. Dit gevoel deed mij harder werken om te zijn wie ik mag zijn: van waarde!

Herken je jezelf in dit verhaal? Wil jij ook alle ballen in de lucht houden en kost je dat heel veel energie? Gun jezelf dan een VIP moment. Een dag voor jezelf waarin je gaat ontdekken dat je zelfvertrouwen echt aan kunt trekken.

1. Je ontvangt een kleurenanalyse
2. Je gaat ontdekken wat je mooiste eigenschappen zijn
3. Je gaat op zoek naar je eigen voorkeurs kledingstijl,
4. Je gaat leren dit alles om te zetten naar bij jou passende outfits.

Wanneer Donderdag 30 november
Plaats Houten
Tijd 10.00 tot 16.00 uurDeel deze blog met anderen

Blogs van Único ontvangen?