Uitstralen wie je bent……..

Uitstralen wie je bent, dat wil toch iedereen!
De afgelopen jaren heb ik je mogen spreken en/of ontmoeten tijdens een analyse. Dit zijn voor mij hele mooie momenten geweest. Graag wil ik je laten delen in mijn ontwikkeling als persoon en daardoor ook als bedrijf. Het positieve gevoel na afloop van elke analyse heeft mij doen besluiten me verder te gaan ontwikkelen binnen mijn vak.

In 2015 ben ik gestart met de opleiding ‘kleding als taal’. Een opleiding die niet alleen naar de uiterlijkheden kijkt, maar veel dieper gaat. Wie ben jij en wat maakt het dat je een kleur mooi of juist heel lelijk vindt. Ik heb daarbij geleerd te kijken naar de persoon waar ik mee werk. Wie is ze, wat voor werk doet ze en wat heeft zij nodig om als persoon gezien te worden. Kan ik haar helpen op een manier die goed voelt en waardoor ze authentiek en zelfverzekerd overkomt. Met als resultaat dat ze gaat voelen dat ze waardevol is. Een uitwerking die zo mooi is en echt werkt!

Dat gun ik al mijn klanten en daarom wil ik heel graag mijn vakkennis met jullie delen. Allereerst in de vorm van deze nieuwsbrief. Daarnaast wil ik jullie vertellen dat ik een VIP dag aan ga bieden op donderdag 30 november 2017 van 10.00-16.00 uur in Houten. Op deze dag gaan we aan de slag met de uitstraling die kleding heeft, specifiek afgestemd op wie jij bent als persoon!
Ik wil je laten ontdekken dat je met je kledingoutfits een goede eerste indruk achter kunt laten op je omgeving. Een indruk die laat zien wie je bent. Hoe mooi is dat!

Wil je meer informatie over deze dag dan hoor ik dat graag. Via mijn website kun je je aanmelden voor een inspiratiegesprek. We gaan dan jouw wensen bespreken om deze dag voor jou tot een groot succes te maken.

 

 Deel deze blog met anderen

Blogs van Único ontvangen?