Kledingadvies Utrecht

Voor kledingadvies in Utrecht en omgeving kun je terecht bij Único. Janita Schutte helpt je om jouw stijl en kleur te vinden om zo kleding te kiezen die echt bij je past.

Kleurenanalyse

Kledingadvies in Utrecht bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst is het belangrijk om te weten welke kleuren je staan. De meeste mensen weten wel welke kleur staat en hebben dan ook heel veel kledingstukken in die betreffende kleur. En dat terwijl er nog een heel scala aan kleuren kan zijn die nog beter bij je huid, haar en ogen passen. Welke kleuren bij je passen wordt bepaald door doeken in verschillende kleuren over je heen te leggen. Vervolgens kijk ik welke kleuren het beste bij je passen. Uit de analyse volgt een kleuradvies. Je krijgt bij dit advies ook een kleurwaaier of kleurenkaart mee met jouw persoonlijke kleuren.

Stijlanalyse

Een ander onderdeel van kledingadvies in Utrecht is de stijlanalyse. Bij deze analyse kijken we welke stijl het beste bij je past. We beginnen met een persoonlijk gesprek om je beter te leren kennen. Wie ben je en wat wil je uitdragen met je kleding? Wat wil je accentueren of wat wil je juist camoufleren? Samen verbinden we jouw innerlijke kwaliteiten met je uiterlijke kenmerken. Hieruit  volgen tips en die worden opgeschreven in jouw persoonlijke stijlboekje.

Naast deze analyses kun je bij Único een integraal image advies krijgen. Hiervoor wordt de methode Kleding als taal gebruikt. Met deze methode word je zichtbaar voor je omgeving en laat je zien wie je echt bent. Voor de zakenwereld is dit een mooi en goed werkende methode. Wat trek je aan bij welke gelegenheid, om zo te laten zien wie je bent en daardoor je boodschap beter uit te zenden.

Wil je meer weten over de verschillende analyses en mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Je kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kledingadvies Utrecht

Contactgegevens

Janita Schutte
Zeewater 9,
3991 LE Houten

Telefoonnummer: 06 388 92 415
E-mail: janita@jouwstijlenkleur.nl

Blogs van Único ontvangen?