Imagoadvies

Het ontvangen van een kleur- en contrastanalyse is de eerste stap op weg naar zichtbaarheid. Een kleurenanalyse doe je om erachter te komen welke kleuren jou het best staan. Dat doen we aan de hand van verschillende doeken in diverse warme, koele, heldere en gedempte kleuren. Door het omleggen van deze doeken komen we uiteindelijk bij jouw persoonlijke kleuren.

Lees verder


Om tot een goede stijlanalyse te komen is het belangrijk dat het uiterlijk (dat wat we zien) met het innerlijk (je kwaliteiten) verbonden wordt. We kijken niet alleen naar de vormen van je lichaam maar vooral ook naar wie jij bent en wat je uit wilt stralen.  Hoe wil je overkomen op de ander tijdens een bepaalde gelegenheid, wat heb je te zeggen en hoe kun je zelfvertrouwen krijgen.

Lees verder


Een integraal image advies is een uitgebreid advies waarin je totaal zichtbaar wordt voor je omgeving. Voor een image consult werk ik vanuit de methode Kleding als taal. Deze methode verbindt het innerlijk met het uiterlijk en kun je toepassen bij elke gewenste gelegenheid. Dat betekent dat je inzicht krijgt in welke kleding je het beste kunt dragen bij welke gelegenheid.

Lees verder

Blogs van Único ontvangen?