Image coach

Welkom op de website van Unico, jouw stijl en kleur. Image coach Janita neemt je mee in een zoektocht naar de balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Past jouw uiterlijk bij jouw innerlijk? Versterkt jouw kleding het beeld wat je van jezelf hebt en wat je over wilt brengen op anderen? Door middel van een image advies van Unico weet je precies wat je kunt aantrekken naar elk soort gelegenheid.

Een goede indruk achterlaten

Op belangrijke momenten, zoals een sollicitatie of een presentatie op je werk, is het van belang om je netjes te kleden. Je wilt immers een goede indruk achterlaten. Maar hoe kleed je je netjes en laat je tegelijkertijd jezelf zien? Je wil je kleden op een manier die gepast is, maar tegelijkertijd ook de persoon die jij bent uitstralen. Ik, als image coach bij Unico, help je graag de perfecte outfits te vinden. Kleding die je goed staat, passend is bij de situatie (zowel zakelijk als privé) en die jouw innerlijk versterkt. Hiervoor hanteer ik de methode ‘kleding als taal’.

Een betere verbinding tussen jouw innerlijk en uiterlijk

De zoektocht begint bij het vaststellen van de kleuren en stijlen die jou goed staan. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen ‘kleurtype’, dit zijn kleuren die het beste bij jou passen. Deze kleuren laten je als ware meer sprankelen. Draag je kleuren die niet passen bij jou, dan lijk je bijvoorbeeld bleker. Een effect dat je liever niet wilt als je een belangrijk gesprek hebt. Daarnaast bepalen we jouw kernkwaliteiten en onderzoeken we hoe we deze door middel van kleding kunnen versterken. Zo komt er een betere verbinding tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Ook adviseer ik je hoe je door middel van kleding bepaalde uiterlijkheden kunt camoufleren, zo voel je je nog zelfverzekerder!

Laat je adviseren!

Laat je adviseren door een image coach! Samen onderzoeken we welke kleding jouw innerlijk het beste versterkt. Neem voor meer informatie contact op via de telefoon of de mail. Ook kun je het online formulier op de website invullen.

Contact

Image coach

Contactgegevens

Janita Schutte
Zeewater 9,
3991 LE Houten

Telefoonnummer: 06 388 92 415
E-mail: janita@jouwstijlenkleur.nl

Blogs van Único ontvangen?