Kledingcoach

We leven in een maatschappij waarin er steeds meer aandacht wordt besteed aan uiterlijk en kleding. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van kleden, dat je misschien niet zo goed meer weet wat jou het beste staat. Welke kleding kan ik het beste dragen om mezelf nog beter te laten zien? Draag ik wel de goede kleuren? Past mijn huidige kleding bij mijn lichaamsvormen? Als dit vragen zijn waarmee jij zit, dan raad ik je aan om eens te gaan praten met een kledingcoach. Je bent van harte welkom bij Unico, jouw stijl en kleur.

Kleding die jou versterkt

Als kledingcoach help ik mijn klanten hun innerlijk met hun uiterlijk te verbinden. Klopt de manier van kleden met jouw karakter? Straal je uit wat je uit wil stralen? Maar ook: hoe kan je lichaamsdelen camoufleren en je zelfverzekerder voelen. We steken in op image. Wat zijn jouw kernkwaliteiten? Wat wil je uitstralen naar jouw omgeving? Door kleding te dragen die bij jou past, val je meer op en nemen mensen je sneller serieus.

Garderobe check & personal shopper

Je kunt bij mij terecht voor een garderobe check. Samen kijken we dan naar de kleding die jij in je kast hebt hangen. Heb je veel kleding, maar draag je een groot deel niet meer? Of twijfel je over de kleding die je in je kast hebt hangen? Ik kom bij je langs en geef je graag advies. Daarnaast kun je mij ook als personal shopper inhuren. Samen gaan we op pad om de perfecte kleding voor jou te scoren.

Wil jij graag advies van een kledingcoach? Ik vertel je graag meer over mezelf en mijn werkwijze. Neem contact met mij op via de telefoon of de mail.

Contact

Kledingcoach

Contactgegevens

Janita Schutte
Zeewater 9,
3991 LE Houten

Telefoonnummer: 06 388 92 415
E-mail: janita@jouwstijlenkleur.nl

Tips en Tricks van Único ontvangen?